Menu
Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen (t.v.) og Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin har satt verdensrekord for tidenes lengste nett-TV-sendte intervju. Foto: Lisbeth Lund Andresen / Romerikes Blad / NTB

Verdensrekorden i boks for Romerikes Blad – intervjuet LSK-sportssjef i 33 timer

RB-sportsleder Morten Svesengen og intervjuobjektet Simon Mesfin har gjennomført tidenes lengste nettsendte TV-intervju. Den nye rekorden lyder på 33 timer.

Av NTB | 07.06.2022 21:16:15

Økonomi og næringsliv: Rekordnoteringen var i boks like over klokken 18 tirsdag. Da var den tidligere bestetiden på 30 timer, ett minutt og 44 sekunder slått.

Og klokken 21 rundet Svesengen og Mesfin, sportssjef i Lillestrøm SK, av etter 33 timer sammen i et glassbur utenfor Romerikes Blads lokaler.

Den gamle rekordtiden tilhørte VG-journalist Mads A. Andersen og forfatter og historiker Hans Olav Lahlum og ble satt i 2013.

Målsettingen for Svesengen og Mesfin var også å holde på i 33 timer.

– Skal vi først slå rekorden, må vi forsøke å slå den med mer enn bare noen minutter. 33 timer bør være mulig, sa Svesengen da rekordforsøket ble kjent i mai.

Ifølge Romerikes Blad var dette blant temaene i intervjuet med Mesfin: Hans egen oppvekst, integrering i idretten, nedrykket til 1. divisjon, hetsen han har opplevd som sportsleder, hans drømmelag, overgangene han har vært involvert i, den gode starten på årets sesong og utfordringen med en stadig dyrere idrett for barn og unge.

– Jeg var litt mør og begynte å bli svimmel i perioder. Det var noen perioder der jeg begynte å hallusinere, men jeg var aldri interessert i å gi meg, sier Mesfin til RB etter at rekordforsøket endte med suksess.

(©NTB)