Menu
Skipresident Erik Røste. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Verdenscuphelgen 12.-14. februar på Lillehammer utgår

Verdenscuphelgen på Lillehammer i februar kan ikke bli arrangert som følge av regjeringens nye innreiseregler, bekrefter skipresident Erik Røste til NTB.

Av NTB | 27.01.2021 19:38:34

Sport: Natt til fredag innføres de strengeste innreisereglene siden 12. mars. I praksis blir grensen stengt for alle som ikke bor i Norge. Statsminister Erna Solberg bekreftet at idrettsutøvere ikke vil være unntatt de nye bestemmelsene.

Skipresident Erik Røste bekrefter at verdenscuphelgen på Lillehammer ikke vil finne sted.

– Vi har akkurat fått beskjeden. Vi, som alle andre, må forholde oss til det regjeringen bestemmer. Konkret betyr det at verdenscuphelgen på Lillehammer nå vil utgå, sier Røste til NTB.

– Så er det fortsatt tid til de øvrige rennene. Nå er det stengt i to uker, så får vi se hva vurderingen er etter det, legger han til.

Det skulle etter planen arrangeres rundt 30 enkeltkonkurranser i verdenscupen i langrenn, hopp, kombinert og alpint i februar og mars. Det første skulle blitt arrangert i Lillehammer 12.–14. februar.

– Jeg som alle andre håper at tiltakene som innføres, får resultater så vi raskt som mulig kan åpne igjen. Men vi vil forholde oss til det regjeringen bestemmer, sier Røste.

(©NTB)

Flere nyheter: