reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Kristoffer Ventura storspiller i PGA-turneringen i California og leder turneringen underveis på den tredje runden lørdag. Foto: Chris Carlson, AP / NTB scanpix

Ventura storspiller i California og leder PGA-turnering

Kristoffer Ventura fortsetter storspillet i PGA-turneringen i California og leder turneringen etter 12 spilte hull på sin runde lørdag.

Av NTB | 13.09.2020 00:52:58

Sport: Nordmannen er sju slag under par for dagen og 16 totalt. Det plasserer ham to slag foran de nærmeste rivalene, riktignok når mange spillere har mange hull igjen å spille på den tredje runden.

Ventura var på delt 12.-plass etter fredagens runde, som han gikk på 66 slag. Åpningsrunden torsdag gjorde han unna på 69 slag.

Lørdag har han greid birdie på 1., 3., 6., 8. og 11. hull, samt en eagle på 9. hull. Det betyr sju under par, med seks hull igjen å spille for dagen.

Turneringen i California er den første på PGA-tourens 2021-sesong, etter at 2020-sesongen formelt ble avsluttet med PGA-tourmesterskapet forrige uke. Der var Viktor Hovland blant de 30 kvalifiserte deltakerne.

Denne ukas turnering har ikke like skarpt deltakerfelt, men Ventura hevder seg i konkurranse med mange meritterte spillere. Turneringen har total premiesum på 6,6 millioner dollar.

(©NTB)

Flere nyheter: