Menu
Kristoffer Ventura, her fra en tidligere anledning, fikk et drømmetreff søndag. Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP / NTB

Ventura med hole-in-one i Orlando

Den norske golferen Kristoffer Ventura vartet opp med en hole-in-one i Arnold Palmer Invitational søndag. Det reddet humøret på det som ellers var en tung dag.

Av NTB | 07.03.2021 22:38:08

Sport: På det som så ut til å bli en bekmørk norsk golfdag, der Viktor Hovland spilte seg helt ut av tetstriden, og også Ventura selv slet, leverte 26-åringen et drømmeslag på banens 14. hull.

Ventura fikk et perfekt treff, og ballen landet på grenen og spratt ned i hullet.

– Det er Ace Ventura, sa Per Haugsrud i Eurosport-studioet.

På sistehullet ble det problemer og en tur både i vannet og sandbunkeren, slik at Ventura avsluttet med en trippelbogey og endte turneringen to slag over par.

Det ligger an til å bli en 37.-plass på nordmannen, som dermed faller 15 plasser på resultatlistene til tross for hole-in-one-slaget.

Alle rivalene er ennå ikke ferdigspilt.

En hole-in-one i turnering er noe golfproffene drømmer om, og skjer sjelden i løpet av en karriere. For Ventura ble det høydepunktet på en dag med mange bogeyer.

I tillegg har han to birdier, og en eagle som han sikret seg med kanonslaget på hull 14.

Det kanonslaget gjør at han uansett avsluttet turneringen med et bredt glis rundt munnen.

Viktor Hovland fikk en svært tung avslutning på turneringen, og er nede på delt 50.-plass foreløpig, fire slag over par. Nordmannen var helt oppe på tredjeplass etter fredagens runde.

Nordmannen gliste da han forsto at det ble en hole-in-one og feiret med high fives. Det bidro til at han reddet inn inntrykket voldsomt på en dag der det ble mange bogeyer.

Allerede på neste hull, banens hull nummer 15, ble det en ny bogey på Ventura. Deretter slo han en birdie, og en ny bogey på hull 17 før han avsluttet dagen med en par-runde.

(©NTB)

Flere nyheter: