reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Kristoffer Ventura sikret en god plassering i PGA-turneringen i Truckee, der det ble spilt etter modifisert Stableford-poengsystem. Foto: Jared C. Tilton, Getty Images / AFP / NTB scanpix

Ventura med god plassering i California

Kristoffer Ventura fortsatte det gode spillet i PGA-turneringen i California søndag. Etter fire runder hadde han samlet 27 poeng og endte på delt 19.-plass.

Av NTB | 03.08.2020 06:48:04

Sport: Han innledet den siste runden dårlig med bogey på 1. hull og pådro seg et minuspoeng. Han visket ut det med birdie på 2., 5., 8., 9. og 16. hull. De ga to poeng hver, og dermed var han oppe i ni poeng for dagen, som ble hans beste.

Som den eneste på PGA-touren spilles golfturneringen i Truckee etter modifisert Stableford-poengsystem, som belønner offensivt spill. I stedet for å telle antall slag samler spillerne poeng, og en birdie gir for eksempel to poeng. En bogey gir ett minuspoeng.

Ventura samlet fire poeng torsdag, åtte fredag og seks lørdag.

Richy Werenski vant turneringen etter en god avslutning med tre birdies og en eagle de siste sju hullene. Han endte til slutt på 39 poeng.

Troy Merritt, som ledet turneringen før siste dag, endte poenget bak Werenski. Argentineren Fabián Gómez og østerrikeren Matthias Schwab delte tredjeplassen.

(©NTB)

Flere nyheter: