Menu
Kristoffer Ventura startet forrykende i turneringen i Mississippi. Tross en dobbeltbogey er han i tetsjiktet etter første dag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ventura i tetsjiktet tross dobbeltbogey

Kristoffer Ventura innledet forrykende i PGA-turneringen i Mississippi og er i tetsjiktet etter åpningsrunden. Han lot seg ikke stoppe av en dobbeltbogey.

Av NTB | 02.10.2020 01:53:00

Sport: Nordmannen var blant dem som startet torsdagens runde på 10. hull i Jackson, Mississippi. Han greide birdie på 11., 13., 14. og 15. hull og var fire slag under par halvveis.

Så fulgte en ny birdie på 1. hull, og dermed var nordmannen fem under og helt i tetsjiktet. På 4. hull måtte han derimot tåle en dobbeltbogey, og dermed falt han på listene. Han viste mental styrke da han slo tilbake direkte med birdie både på 5. og 6. hull.

Dermed var han tilbake på fem slag under par, og der ble han etter å ha spilt de tre siste hullene på par. Hans 67-runde plasserer ham på delt 12.-plass etter første dag.

Fire spillere er i delt ledelse etter å ha brukt 64 slag på åpningsrunden. Det er Charley Hoffman, Jimmy Walker, Kevin Chappell og Sebastián Muñoz.

(©NTB)

Flere nyheter: