reklame for Sheiken Bowling
Menu
Golfspilleren Kristoffer Ventura hadde tre birdies og en bogey fredag og endte to slag under par i Florida. Her fra åpningsrunden på PGA-touråpningen på golfbanen Old White TPC i West Virginia, USA, i fjor. Arkivfoto: Jared C. Tilton / AFP / NTB scanpix

Ventura i delt ledelse med fire andre i Florida

Kristoffer Ventura gikk opp i ledelsen etter andre runde i PGAs B-tours comebackturnering i Ponte Vedra Beach etter en runde på to salg under par fredag.

Av NTB | 13.06.2020 04:49:06

Sport: Ventura startet på hull ni. Med birdies på hull 13, 2 og 7 og én bogey på hull 14 ble det to under par totalt fredag. Totalt har han 134 slag i turneringen.

Ventura deler ledelsen med amerikanerne Scott Langley, Lee Hodges og Ben Kohles, i tillegg til franske Paul Barjon, som alle har seks slag under par etter to dagers spill. Det er svært tett på resultatlista i Korn Ferry-turneringen i Florida.

Det har visst nok kun skjedd to ganger før at så mange spillere deler ledelsen.

Norske Ventura har egentlig rettigheter til å spille i PGA-touren i 2020, men han har hatt problemer med å kvalifisere seg og har derfor valgt å spille turneringer på B-touren Korn Ferry nå.

Viktor Hovland konkurrerer for øvrig med verdenseliten i PGA-turneringen i Texas denne helgen.

(©NTB)

Flere nyheter: