reklame for Sheiken Bowling
Menu
Christian Eriksen kan vente seg en hyllest fra et fullsatt Parken når han starter i Danmarks kamp mot Serbia tirsdag. Foto: Peter Dejong / AP / NTB

Venter fullsatt Parken i Eriksens retur – første utsolgte treningskamp siden 2005

Danmark venter fullt hus i Christian Eriksens hjemmeretur mot Serbia i Parken tirsdag. Nasjonalarenaen har ikke blitt utsolgt til en treningskamp på 17 år.

Av NTB | 29.03.2022 10:19:36

Sport: Mandag ettermiddag var det solgt 34.000 billetter til kampen i Parken, som har en kapasitet på 38.065. Dermed forventer Danmark at kampen som spilles klokken 18.00 tirsdag, vil gå for fulle tribuner.

Grunnen til det er Eriksens comeback på det danske landslaget. Han fikk sine første minutter for Danmark etter hjertestansen i fjor sommer da han kom inn til pause i lørdagens bortekamp mot Nederland.

Der brukte han under to minutter på å score, til stående applaus fra hjemmefansen på Johan Cruyff Arena. Der spilte Eriksen for Ajax fra 2010 til 2013.

I Parken har Eriksen spilt mange fotballkamper for Danmark, men aldri for fulle tribuner i en treningskamp. Sist Parken var fullsatt i en treningskamp var i 4-1-seieren over England i 2005. Siden har det aldri vært over 28.000 frammøtte til en vennskapskamp i Parken.

Danmarks landslagstrener Kasper Hjulmand bekreftet søndag at Eriksen starter kampen mot Serbia.

(©NTB)