Menu
MARKERING: Det ble søndag tent lys og lagt ned blomster der en 28 år gammel mann fra Haugesund ble knivdrept nyttårsnatten. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Venner og familie har tent lys og lagt ned blomster

Venner, naboer og familie la søndag ned blomster og tente lys på stedet der en 28 år gammel mann ble knivdrept nyttårsnatten.

Av Egil M Solberg | 02.01.2022 18:15:41

Nyttårsdrapet: 28-åringen var en anerkjent kokk som tidligere har arbeidet på en Michelin-restaurant i Paris. Han var på vei til New York for å fortsette karrieren som kokk da koronaen rammet verden i mars 2020. 28-åringen tok da jobb offshore, skriver Haugesunds avis.

Han skulle ifølge avisa reise på offshore-jobben sin i jule- og nyttårshelgen, men takket nei for å være sammen med familie og venner. Da han ut på natten skulle skyte opp raketter på parkeringsplassen utenfor, ble han knivdrept.

Drapet fremstår som meningsløst og tilfeldig.

Tilbake sitter to eldre brødre og foreldre. Foreldrene forteller om en snill og empatisk gutt, som hadde mat som sin store lidenskap. 28-åringen var yngst av tre brødre, og bodde i nabohuset til foreldrene sine på Torvastad. Der leide han hos broren, skriver avisa.

Flere nyheter: