Menu
Distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Rogaland. FOTO: Pressebilde

Veidekke omorganiserer i Rogaland

Veidekke samler i disse dager byggevirksomheten i Stavanger og Haugesund under navnet Veidekke Bygg Rogaland.

Av Egil M Solberg | 18.05.2022 14:23:19

Næringsliv: Den nye enheten får en årlig omsetning på rundt 900 millioner kroner og 160 ansatte fagarbeidere og funksjonærer. Ny distriktsleder blir Stavangermannen Bendik Aarstad (33).

– Vi har en ambisjon om vekst i Rogaland, og ved å samle vår kompetanse og kapasitet skal vi øke vår gjennomføringsevne og konkurransekraft. Jeg er veldig glad for at Bendik har takket ja til å bli leder for den nye enheten, og at han i samarbeid med prosjektsjefene Anders Aadnøy og Lars Forberg i Stavanger og Lars Vestvik i Haugesund vil utnytte og utvikle vår samlede styrke til beste for våre kunder i Rogaland, sier direktør Are Westbye i Veidekke Bygg Syd.

Bendik Aarstad har masterutdannelse fra NTNU Bygg- og miljøteknikk i Trondheim, og ble som nyutdannet i 2013 ansatt i Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg på Klepp. I 2017 ble Bendik prosjektleder i Veidekke Bygg Stavanger der han siden 2019 har vært prosjektsjef.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som leder for Veidekkes byggevirksomhet i Rogaland. Sammen med våre dyktige og motiverte medarbeidere skal vi fortsette satsingen i Rogaland med vår egenproduksjon og bærekraft som viktige pilarer fremover. Vi må hele tiden utvikle oss, og det skal vi gjøre i tett samspill med våre gode kunder og samarbeidspartnere i hele Rogaland, sier distriktsleder Bendik Aarstad.

Flere nyheter: