reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Vegard Forren fortsetter i eliteserien som Brann-spiller. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Vegard Forren signerte for Brann, avtale ut sesongen

Vegard Forren er klar for Brann en uke før Eliteserien sparkes i gang. Han signerte tirsdag kveld en kontrakt som gjelder ut året.

Av NTB | 09.06.2020 23:19:22

Sport: Det bekrefter bergensklubben på sitt nettsted. 32-åringen satte navnet sitt på kontrakten etter å ha gjennomført en medisinsk test.

– Det er en fantastisk følelse å signere for Brann. Det er et stolt øyeblikk for meg å få muligheten i en så stor klubb. Bergen er en fantastisk fotballby, og det er en drøm å få spille foran Brann-fansen når det åpnes opp for publikum igjen, sier Forren til Brann.no.

– Det føles veldig bra å få dette på plass. Forren er en av eliteseriens beste midtstoppere, og vi er sikre på at han vil bidra til å løfte laget, sier sportssjef Rune Soltvedt.

Daglig leder Vibeke Johannesen retter en takk til investeringsselskapet Hardball, som bidro til at avtalen kom i havn.

Forren kom til Bergen med kveldsflyet fra Molde og ble møtt av flere mediefolk.

– Nå handler det om forhåpentligvis å få på plass en avtale, sa han ifølge VG.

Den rutinerte midtstopperen snakket varmt om Brann da han nylig stilte opp i Eurosport-podkasten «Spillerrådet», og tirsdag fant partene sammen.

Forren debuterte for Molde i 2007 og har spilt nesten 400 kamper for klubben. Han har vært innom Southampton og Brighton, men midtstopperen fikk ingen offisielle kampen for noen av klubbene.

Sist sesong ble det 19 kamper i Eliteserien for Molde, i en sesong som endte med gull. Forren har 33 landskamper for Norge.

Forren ble ledig på markedet da kontrakten hans ble Molde ble terminert 28. mai. Det har vært kontakt med flere klubber, men han havnet i Brann.

Forrens kontrakt med Molde ble avsluttet på grunn av en personalsak. Han har i intervju med TV 2 og Romsdals Budstikke vært åpen om sine spilleproblemer og om at han lånte penger fra Moldes botkasse for å gjøre opp spillegjeld.

(©NTB)

Flere nyheter: