reklame for Sheiken Bowling
Menu
Aleksander Aamodt Kilde og de andre alpinistene har på grunn av varslet snøvær fått endringer i programmet for helgens renn i Kitzbühel. Foto: Luciano Bisi, AP / NTB

Varslet snøvær fører til endringer i Kitzbühel

Det varsles 30 til 60 centimeter nysnø i Kitzbühel lørdag, og det har ført til endringer i programmet for mennenes verdenscuphelg i alpint.

Av NTB | 19.01.2022 18:06:03

Sport: Det skulle etter planen kjøres utforrenn fredag og lørdag, slalåm søndag. Fordi det er lettere å preparere en slalåmløype etter kraftig snøfall er slalåmrennet nå flyttet til lørdag. Det rennet avvikles mellom utforrennene fredag og søndag.

Også fredag er det varslet snø, men arrangøren håper at det ikke blir mer enn at rennet lar seg gjennomføre uten problemer.

Onsdag ble det trent under perfekte forhold, men torsdag er det varslet vind. Det kan føre til at startpunktet i utforløypa må flyttes ned.

Endringene har ført til justering av starttidspunktet for kvinnenes utforrenn i Cortina d’Ampezzo lørdag, for å unngå kollisjon med Kitzbühel-slalåmen. Søndagens utforrenn i Kitzbühel skal starte så sent som 13.30, for å gi arrangøren mer tid til preparering.

(©NTB)