Menu
Varner-gruppen eier flere av de største kleskjedene her i landet. Nå permitteres flere tusen butikkarbeidere. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Varner-gruppen permitterer 3.500 butikkansatte

Tekstilkonsernet Varner-Gruppen sender fredag permitteringsvarsel til 3.500 ansatte. Butikkene holder åpent inntil videre, men med redusert bemanning.

Av NTB | 19.03.2020 22:46:56

Arbeidsliv: Kommunikasjonssjef Julie Bragelig Eckhardt bekrefter overfor iTromsø og E24 at permitteringsprosessen er i gang.

– Butikkene holdes åpne så lenge vi ser at det er forsvarlig, men med en minimumsbemanning. Det er svært leit at situasjonen nå krever tiltak som går utover våre viktigste medarbeidere, skriver hun i en tekstmelding til avisen.

Konsernet eier butikkjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

Koronakrisen har ført til en rekke permitteringer i varehandelen som har sett omsetningen stupe når folk holder seg hjemme. Kjeder som Kid Interiør, Voice-gruppen og Kitchn har annonsert permitteringer de siste dagene.

(©NTB)

Flere nyheter: