Menu
Så nær var Liverpool å vinne. Fabian Schär reddet forsøket til Sadio Mané på strek. Foto: Peter Powell / Pool via AP / NTB

Vanvittig sjansesløseri da Newcastle og Liverpool delte poengene

Newcastle kriget seg til ett poeng da de møtte Liverpool hjemme onsdag. Det var smått utrolig at ikke Jürgen Klopps mannskap klarte å score. Det endte 0-0.

Av NTB | 30.12.2020 23:08:02

Sport: Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino hadde alle flere store muligheter hver til å score og avgjøre bortekampen mot Newcastle onsdag kveld. Men ingen klarte å overliste Karl Darlow i Newcastle-buret.

Salah kom alene med Darlow to ganger, men ble etter halvtimen stoppet av målvakten, og etter 67 minutter skjøt egypteren like utenfor.

Mané headet i nettveggen like etter pause fra kloss hold, mens han like før slutt fikk sitt forsøk med kneet stoppet på strek av Fabian Schär.

Firimino skulle på sin side bare heade ballen i mål fra tre meter etter 70 minutter, men bommet på headingen og sleivet den utenfor. Og etter 89 minutter fikk han bedre klem på headingen sin etter en corner, men Darlow reddet og Schär fikk beinet ballen unna på strek.

Det ville seg rett og slett ikke for Liverpool-guttene, som med det tapte to verdifulle poeng i toppen av Premier League. Det skal sies at også Alisson til tider fikk det hett rundt øra. Han var flere ganger ute i full strekk, som da Ciaran Clark headet mot mål etter 78 minutter.

Den brasilianske målvakten var kattemyk og slo ut til corner.

0-0 og ett poeng gjør at Klopp og co. fortsatt leder ligaen, men det er bare tre poeng ned til Manchester United, som har én kamp mindre spilt. Dette var den andre kampen på

(©NTB)

Flere nyheter: