Menu

Vant pris for beste sosiale medier-plattform

Facebook-siden Aktuelt Haugalandet ble i ettermiddag kåret til vinner i kategorien Beste sosiale medier-plattform under Social Media Awars som gikk av stabelen på Latter i Oslo.

Av admin | 05.02.2013 17:06:34

Det er KAMPANJE som står bak Social Media Awards i Norge, en kåring som gir anerkjennelse til enkeltpersoner, virksomheter og prosjekter.

I begrunnelsen skriver juryen: «Vinneren kan vise til en svært innovativ Facebook-løsning. Siden starten i 2012 har siden fått 12.000 tilhenger og er et sted «alle» må være for å holde seg oppdatert. Vinneren er en innovativ, engasjerende og disruptiv sosial plattform – som også reiser en lang rekke spørsmål knyttet til redaksjonell mediers fremtid, ytringsfrihet og personvern. Konseptet kan mest av alt sammenlignes med en lokalavis på mikronivå, hvor noen faste journalister publiserer nyheter – mens lokalbefolkningen bidrar med tilleggsinformasjon, kommentarer og egensaker. Siden blir moderert i henhold til god presseskikk. Med svært begrensede ressurser er det skapt en lokal nyhetskanal som både engasjerer og som trolig er langt mer oppdatert enn tradisjonelle lokalaviser.»

Radio Haugaland bidrar som innholdsskaper og moderator av siden. Det er journalist og fotograf Kjell Bua fra Karmøy som startet siden i august 2012.  Siden har nå mer enn 14 000 følgere.  Lik siden og hold deg oppdatert du også!

Av Tomas Johannessen | 05.02.2013 kl.17:04

Flere nyheter: