Menu
joker
JUBEL I ODDA: Jokerkandidaten onsdag 13. april tok med seg hele potten, og gikk inn i påskehøytiden med over 1,1 millioner kroner på konto. ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Vant 1,1 mill i Joker

En heldig mann fra Odda vant hele 1,1 millioner kroner under Joker-trekningen hos Norsk Tipping onsdag kveld.

Av Egil M Solberg | 14.04.2022 00:18:42

Pengespill: En fornøyd mann i 40-årene fra Odda i Ullensvang ble trukket ut som den heldigste spilleren onsdag 13. april, da han ble trukket ut som kveldens Jokerkandidat.

Han var sikret en fin sum på 230 000 kroner før spillet skulle gå i gang. På toppen lå det 1 150 000 kroner og ventet.

Mannen fra Odda var forhindret i å ta sine egne opp-ned valg, og han lot dermed maskina ta de logiske valgene for seg. Og det gjorde den til gangs, for alle tallene gikk rett vei.

Dermed spratt den heldige kandidaten helt til topps på premiestigen, og han kan nå kalle seg for nybakt Joker-millionær med over 1,1 millioner kroner i premie.

– Det er jo helt supert! Jeg har spilt Joker i mange år, men bare vunnet småpremier. Men nå var det min tur, sier den glade vinneren da Norsk Tipping tok kontakt etter tv-trekningen. Han kunne fortelle at han var nesten helt sikker på at telefonen var av det gode slaget.

– Ja, når jeg så at det var et 625-nummer, så sa jeg at nå er det Norsk Tipping som ringer, ler den lykkelige vinneren. Hva han skal bruke premien sin på var ikke helt klar.

– Dette må nok synke inn litt mer først. Men jeg har familie, så det vil nok dryppe litt på de andre her også, sier Joker-vinneren fornøyd.

Han hadde levert spillet sitt via mobil, og ønsker å holde seg anonym.

Flere nyheter: