Menu
Stemningen sto i taket da en kvinne fra Os på lille julaften ble 101.500 kroner rikere under trekningen på Fjorden Bingo med Joar Levemann. FOTO: Bingokanalen.

Vant 101.500 på lille julaften

Det ble en gevinst på 101.500 kroner til en 31 år gammel kvinne på Bingokanalen lille julaften. Gleden ble da så stort at tårene trillet.

Av Egil M Solberg | 23.12.2020 21:44:39

Bingokanalen: Bingosjefen Joar Levemann hadde kledd seg opp i dress for anledningen med julebingo på lille julaften. Med mange spillere denne kvelden var det store muligheter for at noen vant.

En spiller la inn kommentar på Facebook om at noen i kveld ville vinne på rekke 3 på spill 3 og på lykketall 33, og slik ble det.

Hege Søreide (31) fra Os ringte inn og vant hele 101.500 kroner kvelden før kvelden.

– Det har vært åtte år med trange kår, jeg har vært syk siden 2011 og ikke kunnet jobbe. Jeg har vært avhengig av familien. Dette er den beste julegaven noen gang, sier en gråtkvalt bingovinner i glede.

Penger har du på konto på mandag, svarer Levemann på direkten til jubel fra familien i bakgrunnen.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Lille nyttårsaften er det nye muligheter for å vinne over 100.000 kroner. Mange har kjøpt bingoblokker som julegave og da vil det også neste uke være mange spillere med store muligheter for at noen vinner toppremien.

Se vinnerspillet fra Facebook-live sendingen

Flere nyheter: