Menu
NABOLAGET-MILLIONÆR: Tobias Hukset vant fredag 19. februar toppremien i Nabolaget. Her sammen med samboer Vibeke Rabben. Foto: Privat

Vant 1 mill med pizza i ovnen

Fredag kveld var det Tobias fra Stord som kunne juble høyest etter å ha vunnet toppremien i Nabolaget. Feiringen ble gjort med familien og en godt stekt pizza.

Av Egil M Solberg | 19.02.2021 21:33:04

Pengespill: Tobias Hukset (23) fra Stord i Vestland fylke fikk fredag kveld en oppringning fra Hamar han sent vil glemme.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg er nesten litt i sjokk. Har jeg faktisk vunnet 1 million i Nabolaget? er hans første reaksjon.

Tobias hadde nettopp gått av turnusvakt og var hos familien på pizzakveld da Norsk Tipping ringte.

Ikke før på andre oppringing lyktes det å nå han, og i mellomtiden hadde han sjekket det første ubesvarte anropet og Norsk Tipping appen.

– Det er helt utrolig, jeg har nesten ikke ord, sier en glad og overrasket vinner, mens familien jubler i bakgrunnen.

Telefonsamtalen bestod av mange jubelbrøl fra vinneren og familien, i tillegg til flere bekreftelser fra Norsk Tipping om at «Tobias, du har vunnet 1 million i Nabolaget».

Men så utløses røykvarselen.

– Nei, nå har vi glemt pizzaen i ovnen, tidsalarmen ble overdøvet av all jublingen her, sier Tobias og ler.

Etter å ha fått kontroll på både røykvarsel og pizza var det en fornøyd vinner som kunne fortelle om fredagens planer og videre:

– Det blir feiring i kveld. Jeg er fortsatt litt i sjokk, men ønsker å bruke pengene fornuftig til å nedbetale lån, men også unne meg noe. Kanskje det blir båt. Dette er uansett veldig gøy, avslutter han.

KILDE: Norsk Tipping.

Flere nyheter: