reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Kobe Bryant, hans 13 år gamle datter og sju andre omkom i en helikopterulykke i slutten av januar. De to ble stedt til hvile i en privat seremoni nær hjemmet til Bryant-familien i California 7. februar. Arkivfoto: Chris Carlson / AP / NTB scanpix

Vanessa Bryant hyller sin avdøde mann på bryllupsdagen

Vanessa Bryant hyller sin nylig avdøde ektemann, basketballegenden Kobe Bryant i et innlegg på Instagram lørdag, på det som ville vært parets 19. bryllupsdag.

Av NTB | 19.04.2020 03:02:20

Sport: – Min konge, mitt hjerte, min beste venn. Gledelig 19. bryllupsdag, skatt. Jeg savner deg så mye.

– Jeg skulle ønske, at du var her og kunne holde meg i armene dine. Jeg elsker deg, skriver hun.

Kobe Bryant, hans 13 år gamle datter og sju andre omkom i en helikopterulykke i slutten av januar. De to ble stedt til hvile i en privat seremoni nær hjemmet til Bryant-familien i California 7. februar.

Enken Vanessa Bryant har gått til søksmål mot eieren av ulykkeshelikopteret. Hun hevder piloten opptrådte uansvarlig og aldri skulle ha lettet i det vanskelige været. Piloten omkom også.

(©NTB)

Flere nyheter: