Menu
Amor Layouni er på vei til Oslo og Vålerenga etter spill i egyptiske Pyramids. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Vålerenga bekrefter Layouni-signering

Den tunisiske landslagsspilleren Amor Layouni (28) er klar for Vålerenga. Han vender dermed tilbake til norsk fotball etter et opphold i Egypt.

Av NTB | 25.01.2021 22:08:02

Sport: Layouni spilte for Bodø/Glimt i 2019-sesongen. Nå fortsetter karrieren i Vålerenga.

Han kommer til Oslo-klubben fra den egyptiske klubben Pyramids og har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.

– Jeg er veldig glad for å endelig være på plass i Vålerenga, og nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten, sier 28 år gamle Layouni til Vålerengas nettsider.

Prosessen med å signere venstrevingen har vært både komplisert og langvarig. Først måtte svensk-tunisieren bli enig med Pyramids om en sluttpakke. I tillegg måtte Vålerenga betale en overgangssum.

Ifølge VGs opplysninger betaler VIF rundt tre millioner kroner.

Trener Dag-Eilev Fagermo er fornøyd med nysigneringen.

– Han har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system. Vi vet godt hva vi får etter å ha scoutet Amor i lang tid. Og er naturligvis meget godt fornøyd med at avtalen nå er i boks, sier han.

Enn så lenge må Layouni vente med å treffe sine nye lagkamerater på grunn av de skjerpede koronarestriksjonene i Oslo-regionen. Det er ikke åpning for treninger i toppfotballen per nå.

(©NTB)

Flere nyheter: