powergym
Menu
Arkivbilde

Valen arrestert igjen

Komiker Kristian Valen (41) ble lørdag formiddag pågrepet av bevæpnet politi etter at han ble sett med en lekepistol på Aker brygge i Oslo.

Av Egil M Solberg | 17.09.2016 18:04:59

Det var lørdag morgen at han ble sett med kamuflasje i et garasjeanlegg. Han var da i bar overkropp og i besittelse av en lekepistol.

– Et vaktselskap på Aker Brygge tok kontakt med politiet etter at de hadde observert en kamuflasjekledd mann med en pistol som satt på en benk på Aker Brygge, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til VG.

Kristian Valen ble i februar pågrepet og siktet for trusler mot politiet, etter at han hadde lovet 10.000 kroner i dusør på Facebook, til de som hadde opplysninger om politibetjenter som var hjemme i hans leilighet. Denne saken skal opp i Oslo tingrett nå i september. Da er det John Christian Elden som skal være Valens forsvarer.

– Han er denne gang siktet for å ha vært i besittelse av et lekevåpen på offentlig sted (paragraf 189 d), da dette ifølge politiet var egnet til forveksling med ekte våpen. Han risikerer å få en bot for dette, skriver Elden i en tekstmelding til VG.