Menu
Jarl Magnus Riiber er usikker foran helgens konkurranser i verdenscupen i Val di Fiemme. Foto: Lisa Leutner / AP / NTB

Val di Fiemme-renn i fare for ryggplaget Riiber

Jarl Magnus Riiber sliter med en låsning i ryggen og er usikker foran helgens konkurranser i Val di Fiemme. OL skal ikke være i fare for gullkandidaten.

Av NTB | 05.01.2022 14:09:21

Sport: Riiber er inne i den tredje strake uken på høydeopphold, og de siste dagen har han vært litt plaget av en vond rygg.

– Jeg har hoppet litt i Val di Fiemme-bakken og dratt på meg en liten ryggskade. Det er en låsning i ryggen, noe som gjør det litt usikkert om jeg skal konkurrere til helgen. Det er litt kjipt, men samtidig er det kommet litt mer snø her. Det gjør landingen ganske mye bedre, sier kombinertstjernen til NTB.

Om han stiller til verdenscupstart i Italia, kommer helt an på føret. Riiber har trent som normalt den siste uken, men med noen få begrensninger. Han har tatt hensyn til ryggen for ikke å eventuelt slå opp skaden før OL.

– Hvis det blir veldig isete i landingen, er jeg ikke veldig lysten på å hoppe og utsette meg for muligheter til å slå det opp igjen. Jeg har trent som normalt, jeg har passet på hopptreningen i løpet av uken og begrenset det som potensielt kan gjøre skaden verre. Jeg er i form til å stille til start.

Riiber har vunnet sju av åtte kombinertrenn denne sesongen. Han blir Norges største gullfavoritt i OL i Beijing i februar.

(©NTB)

Flere nyheter: