Menu
Wout Weghorst (t.v.) i duell med Fernando i Wolfsburgs mesterligamøte med Sevilla tidligere i høst. Foto: Michael Sohn / AP / NTB

Vaksineskeptisk toppscorer koronasmittet – må stå over mesterligakamp

Wout Weghorst går glipp av Wolfsburgs borteoppgjør mot Salzburg i Champions League. Den målfarlige angriperen har fått påvist koronaviruset.

Av NTB | 18.10.2021 19:52:31

Sport: Han var den eneste i Wolfsburg-troppen med en positiv test i forkant av onsdagens viktige mesterligakamp i Østerrike, opplyser den tyske klubben.

Weghorst er sendt i hjemmekarantene. 29-åringens fravær vil være en klar svekkelse for Wolfsburg. Han har vært lagets toppscorer i tre sesonger på rad.

Det er ikke første gang nederlenderen har skapt overskrifter knyttet til koronapandemien. I desember i fjor delte han et Instagram-innlegg fra en omstridt amerikansk vaksinemotstander og oppfordret folk om å søke kunnskap selv.

Han slettet senere meldingen og unnskyldte seg i en offisiell Wolfsburg-uttalelse, men i april benektet han som TV-gjest hos ZDF at han hadde tatt avstand fra saken.

– Det eneste som har vært viktig for meg, er at alle tar stilling til dette og forsøker å fordype seg i temaet, sa Weghorst ifølge sportsmediet Sportbuzzer.

Weghorsts vaksinestatus er ikke kjent. Wolfsburg er en av klubbene som har valgt å holde vaksinegraden hos sine ansatte hemmelig.

(©NTB)

Flere nyheter: