Menu
Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers er blitt bøtelagt for brudd på NFLs koronaregler. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Uvaksinert quarterback i NFL fikk koronabot

Green Bay Packers-quarterbacken Aaron Rodgers må ut med nærmere 125.000 kroner for å ha brutt NFLs koronaregler da han deltok på en halloweenfest.

Av NTB | 10.11.2021 09:23:21

Sport: 37 år gamle Rodgers deltok på Green Bay Packers’ årlige halloweenfest, og problemet var han ikke hadde vaksinert seg mot koronaviruset. NFL bøtelegger ham dermed med 14.650 dollar, tilsvarende 123.500 kroner.

Det er et relativt lite beløp for Rodgers, som i sin fire år lange kontrakt med Packers forventer å tjene 1,13 milliarder kroner (134 millioner dollar).

Rodgers har ifølge ESPN også fått en advarsel for ikke å ha brukt munnbind på en pressekonferanse nylig.

NFL har også bøtelagt klubben og en annen spiller som også deltok på festen, Allen Lazard, med henholdsvis 2,5 millioner kroner (300.000 dollar) og 123.500 kroner.

Bøtene kommer etter at NFL i forrige uke innledet en gransking av Packers og Rodgers da at det kom fram at quarterbacken hadde vært uklar rundt sin vaksinestatus overfor noen journalister under et intervju i august.

– Ja, jeg er blitt immunisert, svarte han på spørsmål om han var blitt vaksinert.

I forrige uke avslørte han derimot at han ikke er vaksinert, men at han skal ha vært gjennom flere forskjellige behandlingsmetoder som skulle føre til immunitet.

Det hele kom fram da han testet positivt på en koronatest i forrige uke. Ifølge NFLs regler skal spillere som ikke er vaksinerte, i isolasjon i ti dager hvis de tester positivt for korona før de kan spille igjen.

Rodgers’ karantene går ut lørdag. Dagen etter spiller Green Bay Packers mot Seattle Seahawks.

(©NTB)

Flere nyheter: