reklame
Menu
Jesse Lingard har hatt en vanskelig sesong i Manchester United. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Utskjelt Solskjær-elev åpner opp: – Jeg mistet meg selv

Jesse Lingard har hatt en bekmørk sesong i Manchester United, men den tunge perioden har gjort ham enda mer sulten på å slå kraftig tilbake.

Av NTB | 28.07.2020 21:33:05

Sport: Før sesongens siste kamp mot Leicester søndag hadde 27-åringen verken notert seg for scoring eller assist for de røde djevlene.

Men helt mot tampen av den viktige seieren trillet han inn sitt første. Denne sesongens svake prestasjoner har imidlertid gjort at angrepsspilleren har måttet tåle mye kritikk fra eksperter og egne fans.

Instagram åpner han nå opp om hvordan den tøffe tiden har preget ham.

– Denne sesongen har vært vanskelig av så mange grunner, skriver Lingard.

– Jeg mistet meg selv både som spiller og menneske, men jeg ville aldri gi opp. Jeg visste hvem jeg egentlig var på og utenfor banen, og jeg visste at jeg igjen kunne komme dit.

Nå er Lingard, som er fostret opp gjennom Uniteds eget akademi, klar til å plukke opp hansken igjen.

– Jeg vet at supporterne har vært frustrerte, men gjennom alt dette så har kjærligheten til klubben alltid vært der. Dette laget, denne klubben, det er familien min, og jeg vil fortsette med å jobbe hardere enn jeg noen gang har gjort for å hjelpe laget med å nå målene sine, skriver han.

(©NTB)

Flere nyheter: