Menu
Kai Havertz løfter opp målscorer Hakim Ziyech etter hans scoring. Reece James vil også være med på moroa. Foto: Matt Dunham / AP / NTB

Utskjelt Chelsea-trio sikret første CL-kvartfinale på sju år

Hakim Ziyech og Emerson scoret da Chelsea avanserte til kvartfinalen i mesterligaen på bekostning av Atlético Madrid med 2-0-seier onsdag.

Av NTB | 17.03.2021 23:08:48

Sport: Chelsea var sist i kvartfinalen i mesterligaen i 2013/2014-sesongen. Det var Ziyech som avsluttet en kontring i første omgang som ble den avgjørende scoringen. Chelsea hadde med seg 1-0 fra det første oppgjøret i Madrid.

I tillegg fikk den tidligere Ajax-spilleren, som ikke hadde levert et målpoeng for de blåkledde siden november, assistanse fra to andre lagkamerater som har fått en noe trå start i Chelsea-trøya: Kai Havertz plukket opp ballen og fant Timo Werner som hadde satt fart på venstresiden. Werner kom seg fri på en kontring og la inn til en ledig Ziyech som satte ballen i mål.

Ziyech har ikke hatt målpoeng siden november.

Stefan Savic fikk se det røde kortet da han satte albuen i Antonio Rüdiger under en corner, og Emerson punkterte kampen på overtid.

Siden Thomas Tuchel tok over Chelsea har laget gått 13 kamper i alle turneringer uten tap. I tillegg har ikke klubben sluppet inn mål i de seks siste kampene.

(©NTB)

Flere nyheter: