Menu
Brann fortsetter å dominere i 1. divisjon og nærmer seg direkte opprykk til Eliteserien. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Hornelands «uslåelige» Brann stormer videre mot Eliteserien

Brann har fortsatt til gode å tape en kamp etter den 18. serierunden i 1. divisjon hvor de vant 1-0 hjemme over Start torsdag kveld.

Av NTB | 04.08.2022 20:00:46

Sport: Det ble meldt om slåsskamper og røykbomber i sentrum før Start skulle gjeste Brann stadion, og vertene satte inn nødvendige sikkerhetstiltak for å unngå flere tumulter.

Det førte til at det ble lange køer utenfor stadion, og flere supportere rakk ikke inn før kampen ble blåst i gang. Men i god ånd ventet vertene med å gjøre seg tellende til de var helt sikre på at alle hadde funnet setene sine.

Bård Finne ble spilt nydelig opp etter 56 minutter og banket til inne i 16-meteren, men skuddet gikk i lagkamerat Aune Heggebø og ble klarert halvveis ut av feltet. Returen endte til Starts fortvilelse opp hos Felix Horn Myhre, som fyrte av en kanonkule i krysset fra om lag ti meter.

Bergenserne har fortsatt ikke tapt en kamp i 1. divisjon denne sesongen. Brann står med 15 seirer og tre uavgjorte etter 18 serierunder. Det gjør dem til suverene serieledere med en ledelse på 13 poeng ned til Sandnes Ulf på 2.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: