Menu
De tyske trenerne i Fortuna Düsseldorf holder øye med spillerne med spesielle metoder for tiden. Her Uwe Rösler. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Usedvanlig spilleroppfølgning i Röslers Düsseldorf: De roper og skriker på webkamera

Valon Berisha og de andre spillerne i Fortuna Düsseldorf blir holdt øye med via GPS og webkamera etter at smittefaren rundt koronaviruset splittet troppen.

Av NTB | 28.03.2020 16:31:57

Medisin og helse: Düsseldorf, som trenes av Uwe Rösler, tar i bruk litt spesielle metoder for å ha kontroll på spillertroppen.

Det forteller klubbens danske midtstopper Mathias «Zanka» Jørgensen i et intervju med Eurosport, melder Ritzau.

– Det var sånn de fant ut at jeg var i Danmark, sier den tidligere Premier League-proffen, før han forteller om hvordan klubbens trenere følger han og de andre spillerne opp.

– Vi har også treningsøvelser med webkamera. Da sitter det en tysk trener som roper og skriker at vi skal gjøre ditt og datt. Så da står jeg og hopper her hjemme i stuen, sier den danske fargeklatten.

Bundesligaen ble 13. mars utsatt i overskuelig framtid, etter utbruddet av koronaviruset. Fredag ble også de tyske cupsemifinalene utsatt på ubestemt tid.

Düsseldorf med Rösler som trener og norsk-kosovaren Berisha i spillerstallen, lå på 16.-plass og kjempet en innbitt nedrykkskamp før viruset satte en stopper for videre spill.

(©NTB)

Flere nyheter: