Menu
Viktor Hovland duellerte med Collin Morikawa (til h.) siste dag av Ryder Cup i golf. Foto: Charlie Neibergall, AP / NTB

USA vant Ryder Cup i golf – Morikawa senket vinnerputten mot Hovland

USA fullførte utklassingen av Europa i Ryder Cup i golf ved å dominere også avslutningsdagen. Collin Morikawa senket vinnerputten i duell med Viktor Hovland.

Av NTB | 26.09.2021 22:52:29

Sport: På 17. hull slo Hovland en lang birdieputt som stoppet rett foran hullet. Morikawa hadde levert et fantastisk innspill, og da han senket sin birdieputt fra en snau meter var USA garantert halvpoenget som holdt til sammenlagtseier.

USA hadde vunnet tre av de fire singlekampene som på det tidspunkt var avsluttet og var oppe i 14 poeng. 14,5 holder til seier.

Hovland så lenge ut til å skulle utsette amerikanernes jubel. Morikawa hadde vunnet alle sine tre kamper tidligere i helgen, men nordmannen ga ham beintøff kamp. Med sier på 1.2, , 9., 12., 14. og 15. hull hadde Hovland uavgjort før de to siste hullene.

Morikawa vant fire hull på rad fra 4. hull og igjen på 10. og 13. før han sikret USAs sammenlagttriumf med seier på 17. hull. Samtidig sørget han for at Hovland ikke skulle få oppleve en kampseier i sin ellers sterke Ryder Cup-debut.

(©NTB)

Flere nyheter: