Menu
USAs spillere tok fram dette banneret da seieren over Panama var i boks, men VM-billetten er fortsatt ikke sikret. Foto: Julio Cortez / AP / NTB

USA feiret VM-plass – er fortsatt ikke klare

USAs 5-1-seier over Panama har så godt som sikret landet en plass i fotball-VM i Qatar, men det gjenstår én kamp før amerikanerne kan juble ordentlig.

Av NTB | 28.03.2022 11:04:34

Sport: Etter kampen gjorde de amerikanske spillerne nettopp det. På banen holde de opp et banner med påskriften «kvalifisert». Tabben ble oppdaget raskt av blant andre USAs kaptein og hattrick-helt Christian Pulisic.

– Spillerne visste ikke hva det sto (på banneret), de fikk det bare. Da vi skjønte det, forsto vi at det ikke er noe vits å skryte, for vi har fortsatt en jobb å gjøre, sa Chelsea-profilen.

Den jobben handler om Costa Rica-kampen torsdag, det siste oppgjøret i kvalifiseringen. Hvis USA taper med seks mål, og Mexico tar poeng mot El Salvador, vil det amerikanske laget havne utenfor kvalifiseringsplassene.

Canada vant sin kamp natt til mandag og sikret seg VM-plass for første gang siden 1986 som gruppevinner. USA og Mexico tar trolig de to siste direkteplassene, men kan ikke juble for det helt ennå.

(©NTB)

Flere nyheter: