Menu
Manchester United-supportere planlegger protest. Foto: Dave Thompson/AP Photo/NTB.

United-supportere planlegger protest mot Glazer-familien

Manchester United-supporterne har sett seg lei av klubbens svake prestasjoner og peker på eierne som det store problemet.

Av NTB | 17.08.2022 11:41:16

Sport: – I dag røper vi planene våre for Liverpool-kampen. En kamp som vil få verdens øyne på seg. En kamp for United-fans å komme sammen og vise verden vår dype misnøye med dette sjofle eierskapet, skrev supportergruppen «The 1958» i en uttalelse.

Supportergruppen oppfordrer Manchester United-fans til å møte opp ved «Holy Trinity Statue» utenfor Old Trafford og bli med på protesten.

– Et eierskap som systematisk sulter og dreper den største fotballklubben i verden for grådighet. Vi kan ikke la dette skje lenger, fortsetter uttalelsen.

Det var også et protesttog før hjemmekampen mot Brighton. Det førte til at supporterbutikken utenfor stadion måtte stenge dørene to ganger grunnet trykket utenfor.

«De røde djevlene» har fått en marerittstart på sesongen. Først tapte de 1-2 hjemme mot Brighton. før de røk på 0-4 bort mot Brentford. Storklubben ligger helt sist i Premier League med null poeng og minus 5 i målforskjell.

– Vi setter pris på mye følelser, men vi må holde det lovlig og fredelig. Vi vil ikke at noen skal bli ført bort og gi Glazers propagandamaskin en sjanse til å spinne fortellingen.

(©NTB)