Menu
Marcus Rashford var frustrert tirsdag kveld. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

United-stjerne: – Følelsene tok overhånd

Manchester United-stjernen Marcus Rashford forklarer nå videoen som sirkulerte i sosiale medier etter mesterliganederlaget for Atlético Madrid tirsdag.

Av NTB | 16.03.2022 19:55:13

Sport: En rekke britiske medier omtalte onsdag videoen som viser Rashford reagere mot en skuffet supporter utenfor Old Trafford tirsdag kveld. I videoen kan det se ut til at United-stjernen viser mannen langfingeren.

Det avviser Rashford på det mest bestemte i en lengre melding i sosiale medier onsdag.

«En video kan male tusen ord, og i dette tilfellet ledet det til at feilaktig informasjon ble delt i sosiale medier», heter det i innlegget til United-stjernen.

«Jeg er et menneske. Å lese og høre sånne ting om seg selv hver eneste dag, sliter deg ut. Ingen er mer kritisk til mine prestasjoner enn meg selv. Men det dere ser i videoen, mangler kontekst», skriver angrepsspilleren videre.

Rashford hevder å ha måttet tåle stygge tilrop da han forlot arenaen etter Atletico-kampen, og alt skal ikke ha handlet om sportslige ting.

«Folk var ute etter en reaksjon fra meg. Telefonene var klare. Selvsagt skulle jeg gått rett forbi og ignorert det, det er det vi skal gjøre, ikke sant? Jeg vil gjerne oppklare to ting», fortsetter United-stjernen.

«Jeg gjorde ingen gest med langfingeren. Det har jeg ikke lov til. Dette handler ikke om ego. Jeg er sint. Jeg er skuffet. Der og da var det dumt, men jeg var bare et menneske», skriver fotballstjernen.

United røk ut av mesterligaen med 1-2 sammenlagt etter tirsdagens 0-1-tap på eget gress.

Rashford skriver videre at han de siste ukene er blitt «angrepet, truet og satt spørsmålstegn ved», og at følelsene tok overhånd etter tirsdagens kamp.

Han hevder at ordene som falt i retning den frustrerte supporteren var «kom hit og si det til meg ansikt til ansikt». Dernest hevder Rashford at han brukte pekefingeren, og ikke langfingeren forut for utsagnet.

(©NTB)

Flere nyheter: