Menu
Aaron Wan-Bissaka må skuffet innse at Joe Bryant har gitt Fulham 1-1 i tirsdagens Premier League-kamp. Foto: Phil Noble / AP / NTB

United rotet bort seieren mot Fulham – likevel sikret 2.-plassen

Edinson Cavani scoret et vakkert mål fra 40 meter i sin første kamp foran publikum på Old Trafford, men det holdt bare til 1-1 mot Fulham tirsdag kveld.

Av NTB | 18.05.2021 23:34:11

Sport: United hadde for første gang tilskuere på sin hjemmearena siden mars i fjor og hadde håpet å sikre 2.-plassen i serien med seier foran 10.000 publikummere. I stedet var det hjelp fra Chelsea (seier over Leicester) senere på kvelden som gjorde at ingen lag kan ta igjen Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

For selv om United hadde god kontroll på tirsdagens kamp, ble straffet for å ha sløst med sjansene i annen omgang. Kvarteret før slutt fikk Joe Bryan stå alene i United-feltet og heade inn utligningsmålet kvarteret før slutt.

– Det var fint å få et mål. Alle vet at vi har hatt en veldig tøff sesong, og jeg synes vi fortjente minst et poeng i kveld, mente Bryan.

Men før hans scoring var det lite som tydet på at Fulham skulle få med seg poeng fra Old Trafford. Ivan Cavaleiro brente riktig nok en kjempesjanse alene med David de Gea sent i første omgang, men det meste handlet om United.

Målet ble undersøkt av VAR for å se om Bruno Fernandes var borti ballen før Cavani fikk den, ettersom spissen var i offside da de Gea spilte ballen ut. VAR-dommerne konkluderte med at United midtbanestjerne var på ballen, og dermed ble det scoring.

– For å være helt ærlig, kjente jeg ikke berøringen. Dommeren sa at jeg var borti ballen. Jeg bryr meg egentlig. Det viktigste er at ballen gikk i mål, ikke hvem som scorer eller slår den målgivende pasningen, sa Fernandes til BBC.

Fernandes forsøkte seg med noen gode skuddforsøk, men Areola var med på notene. Dessuten sendte portugiseren et frispark like utenfor etter 50 minutter.

Etter 72 minutter bommet Greenwood alene med keeper, mens Fernandes hamret den påfølgende returen like utenfor stolpen.

– Vi presset og hadde mange sjanser, men vi klarte ikke å vinne. Du skyter, du prøver, og ballen går ikke alltid inn. Vi skal ta oss sammen og fokusere på neste kamp, sa Fernandes.

Uniteds norske manager holdt for øvrig tale for supporterne etter kampen, og tilskuerne ble applaudert av hele laget. I neste uke kan Solskjær vinne sin første tittel som United-sjef i europaligafinalen mot Villarreal.

Det var spilt bare 14 minutter da Cavani for første gang viste seg fram med scoring for Old Trafford-publikummet. Han fikk en lang ball fra de Gea, så at Fulham-keeper Alphonse Areola sto langt ute og sendte ballen i en bue over keeperen fra om lag 40 meters hold.

Særlig i annen omgang skapte United store sjanser til å øke ledelsen, men verken Fernandes eller Mason Greenwood lyktes fra godt hold.

(©NTB)

Flere nyheter: