Menu
Manchester United-manager Erik ten Hag skal ifølge flere medier ønske seg Marko Arnautovic til klubben. Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / NTB

United med overraskende Arnautovic-fremstøt – agenten bekrefter bud

Søndag dukket flere troverdige medier opp med meldinger om at Manchester United er interesserte i Marko Arnautovic. Agenten har bekreftet bud på spilleren.

Av NTB | 08.08.2022 09:00:45

Sport: Danijel Arnautović, som også er angrepsspillerens bror, fortalte søndag kveld til østerrikske Kurier Sport at Bologna har mottatt et bud fra en «velkjent klubb».

– Det stemmer at det har kommet et bud fra en velkjent klubb. Jeg er i kontakt med Bologna for å se om det kan la seg gjøre, sa han.

Både engelske og italienske medier, deriblant The Athletic og Sky Italia, meldte søndag ettermiddag at Arnautović skal være høyinteressant for den engelske storklubben. Erik ten Hag har god kjennskap til østerrikeren fra deres tid sammen i Twente.

Arnautovic har også en lang fortid fra Premier League. Fra 2013 til 2019 scoret 33-åringen 22 og 21 mål for henholdsvis Stoke (2013-2017) og West Ham (2017-2019).

Manchester United gikk søndag på et sviende 1-2-tap hjemme mot Brighton i lagets første Premier League-kamp for sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: