Menu
Manchester Uniteds Harry Maguire er plassert på benken mandag. Foto: Ian Walton / AP / NTB

United-kaptein Maguire og Ronaldo vraket til Liverpool-kampen

Manchester United-kaptein Harry Maguire og Cristiano Ronaldo er ikke med i startoppstillingen til Premier League-storkampen mot Liverpool mandag.

Av NTB | 22.08.2022 20:11:20

Sport: Det ble bekreftet da lagoppstillingene ble offentliggjort med en time til kampstart.

En rekke britiske medier meldte allerede tidligere mandag at United-manager Erik ten Hag hadde bestemt seg for å vrake Maguire og Ronaldo. Midtstopper Maguire har fått mye kritikk for svakt spill både denne og forrige sesong.

Raphaël Varane og nyervervelsen Lisandro Martínez utgjør Uniteds midtforsvar mot Liverpool. Med fra start er også et annet sommerkjøp, backen Tyrell Malacia. Det samme er svenske Anthony Elanga.

Hvem som blir Uniteds spydpiss i kampen gjenstår å se. Anthony Martial er på benken, selv om franskmannen er skadefri og har vært tilbake i trening den siste tiden.

Bruno Fernandes overtar kapteinsbindet etter Maguire.

Liverpool-manager Jürgen Klopp velger på sin side Joe Gomez og Virgil van Dijk som stopperduo mandag. Roberto Firmino er ikke overraskende tilbake på spissplass etter at Darwin Nunez ble utvist i forrige serierunde.

Manchester United har fått en fryktelig start på årets Premier League-sesong. I serieåpningen mot Brighton tapte laget 1-2 hjemme på Old Trafford. Forrige helg ble vondt til verre da de tapte 0-4 borte mot Brentford. Det har gjort laget til tabelljumbo etter to serierunder.

Heller ikke Liverpool har fått noen god start på sesongen, og de står kun med to poeng etter å ha møtt Fulham (borte) og Crystal Palace (hjemme).

(©NTB)

Flere nyheter: