Menu
Tivoli Friheden ble stengt umiddelbart etter en ulykke med en berg-og-dal-bane torsdag ettermiddag. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix / NTB

Ung kvinne alvorlig skadd i berg-og-dal-bane-ulykke i Aarhus

Tre personer ble skadd i en ulykke på en berg-og-dal-bane i Tivoli Friheden i danske Aarhus. Deler av et tog slet seg, og gjester ble sittende fast fastklemt.

Av NTB | 14.07.2022 15:00:49

Ulykker og naturkatastrofer: Fornøyelsesparken er i første omgang stengt ut dagen, og alle gjester ble bedt om å forlate stedet, skriver TV 2 Østjylland.

– Tre personer er sendt på sykehus, opplyser brannvesenets operasjonsleder Anders Brix Christensen til Jyllands-Posten. Han sier en ung kvinne skal være alvorlig skadd.

Brannvesenet omtaler ulykken som alvorlig og sier at en av vognene har slitt seg, og at flere personer satt fastklemt.

– Vi kan se at den bakerste delen av toget på en måte har knekt av og henger under resten. Men jeg kan ikke si noe mer eller noe om hva som har skjedd, sier parkdirektør Henrik Olsen til TV 2 Østjylland.

Det skal være attraksjonen Cobra som er rammet av ulykken. Det er en berg-og-dal-bane som er 25 meter høy. Kanalen skriver at flere av vognene ligger på et annet nivå i berg-og-dal-banen enn resten av toget.

(©NTB)

Flere nyheter: