Menu
Ulrik Yttergård Jenssen i aksjon for Tromsø mot Rosenborg i 2017. Fra neste sesong skal han spille for trønderne. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Ulrik Yttergård Jenssen klar for Rosenborg

Rosenborg har hentet forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen (26) på en fireårskontrakt.

Av NTB | 28.11.2022 16:18:47

Sport: Det opplyser eliteserieklubben via Twitter.

Jenssen har spilt for danske Nordsjælland i høstsesongen etter å ha kommet fra nederlandske Willem II. Kontrakten hans med Nordsjælland løper ut 2022.

I Rosenborg har Jenssen undertegnet en avtale som binder ham til klubben ut 2026-sesongen.

– Det føles helt fantastisk. Jeg har kommet til den største klubben i Norge og kjenner at jeg bare gleder meg til å sette føttene utpå Lerkendal-matta, sier Jenssen og legger til:

– Jeg valgte Rosenborg fordi jeg ser på dette som et lag i framgang. Det er et lag som skal spille i Europa, og så har jeg alltid syntes at det har vært kult å komme hit for å spille på Lerkendal foran supporterne. Det å bli en del av Norges største fotballklubb, med de tradisjonene, ser jeg virkelig fram til.

Venstrebeinte Jenssen er primært midtstopper, men har også spilt venstreback og som anker på midten. Han vokste opp i Tromsø og var innom ungdomslagene til Lyon før han spilte for Tromsø i Eliteserien i 2016 og 2017.

(©NTB)

Flere nyheter: