Menu
Plakat for UKM på Karmøy: Arrangementet blir lørdag 20. mars 2021 på Torvastad skole og kultursenter.

UKM: Vis frem ditt talent!

Det blir en spesiell men spennende UKM-arrangement på Karmøy lørdag 20. mars. På grunn av koronapandemien blir det opptreden foran kamera. Det betyr et potensielt langt større publikum enn vanlig.

Av Egil M Solberg | 26.02.2021 14:25:01

Kultur: På bakgrunn av Covid-19 pandemien har året 2020 og fortsettelsen av 2021 vært vanskelig for de fleste. Og kanskje spesielt for ungdom som mange ganger har et stort behov for å sosialisere seg med likesinnede, skriver kulturhusleder Kurt Magne Johansen i en pressemelding.

Derfor har UKM sentralt bestemt at kommunene må få ungdommen i sving med sine fritidssysler som sang, musikk, drama, dans, video, revy, tryllekunst, ny-sirkus, tegning, maling, foto osv.

– Det vil si at vi tilrettelegger ungdommens behov for eksponering, og etterpå får distribuert og vist deres sceneinnslag og utstilling til publikum via UKM sin distribusjon på nettet, forklarer Johansen.

Påmelding til UKM lokalmønstring skjer på ukm.no.

Arrangementet vil foregå på vanlig måte, men uten publikum i salen.

– Men som nevnt, vil publikum kunne se og høre alle sceneinnslag og utstillingsobjekter på nettet i etterkant. Dette blir gøy, sier Kurt.

Arrangementet blir lørdag 20.mars 2021 på Torvastad skole og kultursenter.

– Vi oppfordrer ungdom mellom 13 og 20 år til å melde seg på årets UKM lokalarrangement, som i år også vil bli en happening for både artister og kunstnere! Sier han.

Flere nyheter: