Menu
Viktor Hovland endte lørdagens runde på par. Foto: John Raoux / AP / NTB scanpix

Ujevn runde for Hovland i Orlando

Viktor Hovland gikk en runde på par på tredje dag av PGA-turneringen i Orlando lørdag. Etter sine 18 hull hadde han klatret 18 plasser på resultatlista.

Av NTB | 07.03.2020 18:46:47

Sport: Ekeberg-gutten kom seg så vidt blant de 65 beste som klarte cuten fredag. Dagen etter fulgte han opp med nok en runde med mange birdies, men nok en gang flere bogeys.

På de 18 hullene Hovland gikk på nest siste dag av turneringen ble det seks birdies, seks bogeys og seks par. Nordmannen står med det på tre slag over par i løpet av turneringen.

Det betyr likevel at nordmannen kommer noen plasser oppover på resultatlisten etter at flere spillere sviktet. Rob Oppenheim gikk en runde på hele elleve over par og det var flere andre som slet.

Hovland åpnet ujevnt med bogey og birdie nesten annenhver gang på de første ni hullene. Det startet med en bogey på de siste ni hullene, men med tre strake birdies begynte det å se bra ut for 22-åringen.

Dessverre ble det ingen flere birdies for det norske golfhåpet. Med to bogeys og tre par på de siste fem hullene endte nordmannen opp på par for dagen.

Fjerde og siste dag av turneringen spilles søndag. Britiske Tyrrell Hatton og sørkoreanske Sung Kang går ut i ledelsen når de skal ta fatt på kveldsrunden.

(©NTB)

Flere nyheter: