Menu
Lyon-president Jean-Michel Aulas hevder at klubben har fått bekreftet at laget skal spille returkampen i åttedelsfinalen mot Cristiano Ronaldo og Juventus 7. august. Foto: Eric Gaillard / REUTERS / NTB scanpix.

Uefa: Ikke fastsatt dato mellom Lyon og Juventus i mesterligaen

Lørdag gikk Lyon-president Jean-Michel Aulas ut og sa at mesterligakvartfinalen mellom Lyon og Juventus skulle spilles 7. august. Feil, sier både Uefa og Lyon.

Av NTB | 10.05.2020 16:47:41

Sport: – Kampen mot Juventus har blitt bekreftet for 7. august, sa Aulas til franske RTL lørdag.

Det stemmer ikke, kommer det fram søndag. En talsperson i Uefa har sagt til det tyske nyhetsbyrået DPA at ingenting har blitt bestemt ennå.

– Ikke i det hele tatt. Ingenting har blitt bestemt, har talspersonen uttalt.

I en pressemelding fra Lyon skriver klubben at noen dato for returoppgjøret likevel ikke har blitt satt.

– Lyon vil avklare at datoen mellom Juventus og Lyon ikke har blitt satt, sammenlignet med hva som har blitt meldt. Datoen for returoppgjøret vil bli annonsert snart, skriver klubben.

Oppgjøret mellom Juventus og Lyon er en av fire returkamper som gjenstår i åttedelsfinalen i mesterligaen.

Lyon tok første stikk mot Juventus, med hjemmeseier 1-0 i det første oppgjøret, før koronaviruset satte en stopper for fotballen verden over.

I tillegg til annen kamp i åttedelsfinalen mellom Juventus og Lyon, har heller ikke returoppgjørene mellom Manchester City og Real Madrid, Bayern München og Chelsea eller Barcelona og Napoli blitt spilt.

Paris St. Germain, Atlético Madrid, Atalanta og RB Leipzig er allerede klare for kvartfinalene i mesterligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: