reklame
Menu
Alexander Blonz (midt på bildet) må vente på beskjed etter en skadesituasjon. Foto: Geir Olsen / NTB

Uavklart rundt Blonz etter Elverum-triumf

Alexander Blonz vet ikke hvor lenge han settes ut av spill etter situasjonen i mesterligaen torsdag. Han ble skadd da Elverum slo Porto 30-28 borte.

Av NTB | 18.09.2020 09:53:09

Sport: Blonz scoret på 10 av 13 skudd i Champions League-kampen i Portugal. I det siste angrepet for kvelden fikk han vondt i et kne.

– Han kommer til å bli undersøkt når laget kommer til Norge fredag kveld. Vi kan ikke si noe om status før det, sier Nils Kristian Myhre i Elverum Håndball til NTB.

Blonz sa selv etter kampen i Portugal at han følte «at noe glapp ut og så falt på plass igjen».

Det kan indikere en utfordring med kneskålen.

Elverum spiller seriekamp mot Halden mandag, og torsdag neste uke er det norske mesterlaget satt opp mot Vardar Skopje borte i mesterligaen.

Mye tyder på at den kampen blir utsatt på ubestemt tid på grunn av reiserestriksjoner. En beslutning om dette er ventet fredag. I Elverum anser man det som «80-90 prosent sannsynlig at Vardar-kampen må omberammes».

Flensburg (Tyskland), Kielce (Polen), Mesjkov Brest (Hviterussland) Paris Saint-Germain (Frankrike) og Pick Szeged (Ungarn) er også med i Elverums mesterligapulje. Det skal spilles 14 kamper for hvert lag i gruppespillet.

(©NTB)

Flere nyheter: