reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det er foreløpig ikke bestemt om de norske fotballherrene får spille hjemmekamp mot Serbia i oktober. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Uavklart for Norge – Serbia

Det er ikke avklart om Norge får spille hjemmekamp mot Serbia i EM-omspillet i fotball i oktober. Smittesituasjonen spiller inn på vurderingene.

Av NTB | 10.08.2020 13:32:57

Sport: I utgangspunktet skal Norge spille semifinale i EM-omspillet mot serberne på Ullevaal stadion 8. oktober. Men dersom koronasituasjonen tilsier at man ikke kan slippe de serbiske spillerne inn i Norge, må kampen spilles på en nøytral bane et annet sted i Europa.

– I utgangspunktet vil det være ti dagers karantene om man kommer til Norge fra et rødt land. Dette er noe kulturdepartementet jobber med i første omgang, og de skal diskutere dette med oss og aktuelle helsemyndigheter, sier helseminister Bent Høie (H) til NTB.

I forrige uke ble det klart at alle kamper i Uefa-regi skal spilles for tomme tribuner, noe som gjelder for de norske fotballherrenes kamper mot Østerrike og Nord-Irland i nasjonsligaen i september. Det er ikke sagt noe om at de kampene må flyttes.

(©NTB)

Flere nyheter: