Menu
Kristian Onsrud utlignet til 1-1 mot Strømsgodset på Marienlyst stadion. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

«Uavgjortlaget» HamKam delte poengene med Strømsgodset

Kristian Onsrud utlignet for HamKam og sikret 1-1 mot Strømsgodset på bortebane i Eliteserien. Dermed tok hamarsingene sin niende uavgjort denne sesongen.

Av NTB | 24.07.2022 22:00:47

Sport: Kristian Onsrud scoret sitt første mål i Eliteserien med et kvarter igjen av kampen da han utlignet til 1-1 på Marienlyst stadion.

– Det er deilig. Jeg har ventet på den litt i år og endelig så satt den, sier Kristian Onsrud til Discovery etter kampen.

Tidligere i omgangen hadde Ipalibo Jack hamret inn et skudd og sørget for ledelse til Strømsgodset.

Nyopprykkede HamKam ligger dermed på en 11.-plass etter halvspilt sesong, mens Strømsgodset innehar 6.-plassen med tre poeng opp til Rosenborg.

Strømsgodset møter Molde borte i neste kamp, mens HamKam tar imot tabelljumbo Kristiansund.

Etter en halvtime spilt kom Herman Stengel til en avslutning fra skrå vinkel som gikk mellom beina på Nicholas Hagen. Midtstopper Halvor Opsahl hindret scoring med en heroisk klarering på streken.

Ti minutter senere var det tverrliggeren som reddet HamKam da Johan Hove headet i metallet, men det ville seg ikke for vertene.

– Det er for dårlig. Vi skal vinne her hjemme mot HamKam. Vi skaper noen sjanser, men vi burde klart å skape noen flere, sa Herman Stengel etter kampen.

– Vi kan dra herfra og være godt fornøyd med det ene poenget, men vi må begynne å vinne kamper for å holde oss i denne divisjonen her, sa Onsrud.

– Vi ligger under i kampen og kommer tilbake. Det viser god moral og nå har vi tatt poeng i 12 av 15 kamper i årets sesong. Det er vi godt fornøyd med, sa HamKam-trener Jakob Michelsen.

Før pause var det drammenslaget som var nærmest nettkjenning.

Lagene delte poengene til slutt og for HamKam var det årets niende uavgjort i ligaen.

(©NTB)