reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kristian Fardal Opseth og hans Adelaide United kjemper om sluttspillplass i australsk A-liga og tok torsdag et viktig poeng mot serieleder Sydney. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Uavgjort mot serielederen for Opseth og Adelaide

Kristian Fardal Opseths klubb Adelaide United tok et viktig poeng i kampen om sluttspillplass i den australske A-ligaen med 1-1 mot serieleder Sydney torsdag.

Av NTB | 06.08.2020 17:33:50

Sport: Adelaide tok ledelsen da Jordan Elsey nikket inn et hjørnespark i det 13. minutt, men Adam Le Fondre utlignet for Sydney i det 39. minutt.

Opseth startet på topp for Adelaide, men ble byttet ut i det 78. minutt. Nordmannen har med flere viktige mål og assist bidratt til at laget er ubeseiret etter koronapausen.

Ved ledermålet ble nordmannen tett markert av to motspillere på serven fra Lachlan Brook, og rett ved siden av fikk Elsey helt umarkert sette hodet på ballen.

Adelaide er på den sjette og siste sluttspillplassen, men lever farlig. Western United er fem poeng bak, men har tre kamper færre spilt. Mens Adelaide har igjen bare en kamp i grunnspillet, har Western United igjen fire kamper.

Sydney er allerede grunnserievinner med ni poengs luke til Melbourne City, som har to kamper igjen.

(©NTB)

Flere nyheter: