Menu
Mikael Dokkens lagkamerat Mats Hildisch ble lam etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp mot Lørenskog lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

U21-spiller hos Frisk Asker ble lam

Frisk Asker-spilleren Mats Hildisch (18) pådro seg en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp i ishockey lørdag.

Av NTB | 19.10.2020 13:38:19

Medisin og helse: Hildisch ble operert på Ullevål sykehus natt til søndag. Grundige undersøkelser har påvist en permanent ryggmargsskade som har ført til lammelse.

Unggutten blir værende på Ullevål sykehus den kommende uken, og han vil deretter bli overflyttet til Sunnaas sykehus for rehabilitering, heter det i en pressemelding fra klubben.

– Vi i Frisk Asker føler med Mats og familien og vil gjøre vårt ytterste for å være der og støtte dem i tiden som kommer. Det viktigste for Mats nå er å få hvile, slik at han kan bruke all sin kraft og energi på den tøffe rehabiliteringsperioden som ligger foran ham. Familien er rørt og enormt takknemlig for all den varme og støtte den har fått fra hele hockeyfamilien, heter det pressemeldingen.

Hildisch var tatt ut til U18-landslaget i januar. Han var også med i troppen til Frisk Asker til eliteseriekampen mot Vålerenga 8. oktober, men spilte ikke.

(©NTB)

Flere nyheter: