reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Jens Petter Hauge var involvert i store norske sjanser i bortekampen mot Nederland i EM-kvalifiseringen for U21-lag. Her fra hjemmekampen mot Gibraltar før helgen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

U21-landslaget ga Nederland kamp om seieren, men tapte 0-2

Norges U21-landslag var nær å bli første lag som har tatt poeng fra Nederland i EM-kvalifiseringen, men vertene avgjorde mot slutten og vant 2-0.

Av NTB | 08.09.2020 22:07:58

Sport: Innbytter Noa Lang omsatte Dani de Wits innlegg i ledermål på hel volley i det 82. minutt, mens AZ-spiss Myron Boadu kontret inn 2-0 på overtid da Norge jaget utligning med mange mann i angrep.

Det var Nederlands sjette seier av like mange mulige, og målforskjellen er nå 28-3. Men Norge hang godt med i Almere og hadde flere kjempesjanser både på 0-0 og 0-1.

Nærmest kom innbytter Aron Dønnum i det 89. minutt, da Vålerenga-spilleren på nesten åpent mål skjøt i innsiden av stolpen.

Nederland vant 4-0 da lagene møttes i Drammen i fjor høst. Fredag vant nederlenderne 7-0 borte mot Hviterussland, som tirsdag skulle spilt borte mot Portugal. Den kampen ble utsatt fordi hviterusserne er sendt i koronaviruskarantene.

(©NTB)

Flere nyheter: