reklame for Sheiken Bowling
Menu
TYSNESFEST: God stemning under Tysnesfest, bildet er fra Gjerstad Arena i 2017. Foto: presse

Tysnesfest 2020 er avlyst

Stiftinga Tysnesfest har med bakgrunn i den pågående korona-pandemien og krav fra helsemyndighetene, valgt å avlyse arrangementet Tysnesfest 2020.

Av Egil M Solberg | 25.04.2020 20:19:52

Koronakrise: Det har lenge vert usikkerhet om det i det hele tatt har vært mulig å gjennomføre festivalen, men i dag ble det tatt en avgjørelse.

– Vi har i det lengste håpet og trodd at festivalen skulle kunne gjennomføres, men etter at retningslinjene fra myndighetene ble klar, og med uvissheten i befolkningen, ser vi nå at dette vi ikke har noe annet valg enn å avlyse. Det sier daglig leder Øystein Vaage.

Alle som har kjøpt billett vil få muligheten til å få refundert sine billetter.

– På grunn av at det allerede er solgt mange tusen billetter, og at dette kan utløse en stor pågang hos Ticketco, ber vi om tålmodighet.

– Det vil ta tid å få på plass den endelige tekniske løysingen. Du vil bli kontakta direkte av Ticketco om refunderingsalternativa dine så snart de er klare, opplyser Vaage.

Stor møteaktivitet

Styret i festivalen har hatt flere ekstraordinære møter den siste tiden.

– Vi har nok sett at det er denne veien det kom til å gå, men det gjør utrolig vondt å ta den endelige avgjørelsen, sier festivalsjefen.

Nå satser stiftelsen på å komme minst like sterkt tilbake neste år.

– Vi kommer tilbake sterkere enn noen sinne i 2021, og har allerede datoene klare. Neste arrangement blir 7. – 11. juli 2021, sier han.

Flere nyheter: