Menu
Serge Gnabry (til venstre) har skrevet under på en ny langtidsavtale med Bayern München. Her fra en kamp i nasjonsligaen mot Italia. Foto: Antonio Calanni/ AP/ NTB.

Tysk stjernespiller forlenget Bayern-kontrakten

Den tyske landslagsspilleren Serge Gnabry har undertegnet en ny langtidsavtale med Bayern München.

Av NTB | 16.07.2022 15:51:02

Sport: Den tidligere Arsenal- og Werder Bremen-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg til 2026, opplyser den tyske storklubben på sine hjemmesider.

Gnabry ble hentet til Bayern München i 2017, og han har vært med å vinne Bundesliga fire ganger, den tyske cupen to ganger, samt mesterligaen i 2020.

– Jeg har tenkt mye over min egen fremtid den siste tiden, og jeg har til slutt landet på at jeg ønsker å bli værende i Bayern. Det er spesielt for meg å kunne bli i klubben fremover. Jeg ønsker å oppleve flere store øyeblikk her. Sulten på flere trofeer har ikke forsvunnet, forteller Gnabry til klubbens hjemmesider.

Gnabry har siden 2017 spilt 171 kamper for Bayern München og notert seg for 64 mål. Kantspilleren har også scoret 20 mål på 34 kamper for det tyske landslaget.

Nyheten om kontraktsforlengelsen kommer samme dag som klubben meddeler at Robert Lewandowski er på vei til Barcelona. Gnabrys fremtid i klubben har vært usikker, men tyskeren har nå forlenget sin avtale.

Gnabrys tidligere kontrakt løp til 2023.

(©NTB)

Flere nyheter: