Menu
Søndag veltet en tysk campingbil på den smale og tungt turist-trafikkerte veien fra Aurland mot utsiktspunktet Stegastein. Ingen ble skadd i uhellet. Foto: Vest politidistrikt / NTB

Tysk campingbil veltet og ble hengende utfor vei ved Stegastein

Ingen ble skadd da en tysk campingbil veltet og ble hengende utfor en bratt vei i Aurland, på vei mot utkikkspunktet Stegastein.

Av NTB | 07.08.2022 15:40:57

Ulykker og naturkatastrofer: Bobilen kjørte på den smale og tungt turist-trafikkerte veien fra Aurland mot Stegastein da uhellet skjedde i den første 180-graderssvingen etter bebyggelsen på vei oppover, opplyser politiet.

– Det er ikke meldt om personskade, og det er ikke mistanke ruskjøring, heter det i en pressemelding fra Vest politidistrikt.

Det var to personer i bilen, og de fikk kravlet seg ut og i sikkerhet. Bilberger er på stedet søndag ettermiddag, og veien var stengt en periode. Like før klokka 16 var veien ryddet og kunne åpnes igjen.

– Det har vært flere uhell på denne veien i sommer, men heldigvis uten alvorlige personskader, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i en epost til NTB.

Utkikkspunktet rager 650 meter over Aurlandsfjorden og er svært godt besøkt.

(©NTB)

Flere nyheter: