Menu
Alexander Sørloth er ønsket i tyrkisk fotball. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Tyrkiske medier: Sørloth-rådgiver skal møte storklubber

Alexander Sørloth er ønsket av Besiktas, og også Fenerbahçe skal være svært interessert. Ifølge tyrkiske medier ventes trønderens agent til Istanbul denne uken.

Av NTB | 11.05.2022 12:15:53

Sport: Avisene Fanatik og Milliyet er to av flere medier som onsdag hevder å ha kilder på at Besiktas og Fenerbahçe jobber intenst med å kartlegge muligheten for en Sørloth-overgang etter inneværende sesong.

Den norske landslagsspissen har vært utlånt fra tyske Leipzig til Real Sociedad denne sesongen. Den spanske klubben har en kjøpsopsjon på Sørloth, og det er ikke kjent om de vil benytte seg av denne.

Samtidig er det stor interesse for 26-åringen i Tyrkia.

Besiktas-sportsdirektør Ceyhun Kazan har i flere intervjuer bekreftet interessen for Sørloth. Også klubbens trener Valerien Ismael har snakket varmt om trønderen som ble en megahit i tyrkisk fotball da han spilte for Trabzonspor i 2019/20-sesongen.

Onsdag skriver Fanatik at Besiktas håper å ta et skritt i retning en Sørloth-retur til tyrkisk fotball denne uken. Ifølge avisen er Sørloth-agent Morten Wivestad ventet til Istanbul for å ha samtaler med klubben.

Samtidig melder Milliyet at også Fenerbahçe skal i samtaler med Wivestad.

NTB har forsøkt å komme i kontakt med Sørloths rådgivere onsdag, uten å lykkes.

(©NTB)

Flere nyheter: